Wat is biomicroneedling eigenlijk?
Biomicroneedling is een gloednieuwe bio-micronaaldbehandeling, zonder het gebruik van een machine, en kan op elk deel van het gezicht of lichaam worden gedaan!

Biomicroneedling stimuleert de litteken genezende reactie van het lichaam en verhoogt de huidcelvernieuwing. De aanmaak van collageen en elastine wordt geïnitieerd terwijl je huid geneest, waardoor je bijna onmiddellijk een voller effect krijgt. Het kan helpen bij de behandeling van littekens, donkere vlekken, blootstelling aan de zon, acne en huidveroudering, evenals bij de behandeling van striae op het lichaam.

In slechts 5 minuten worden 3.000.000 natuurlijke kiezelhoudende micronaalden door middel van handmassage rechtstreeks in de dermis laag gebracht om het huidmetabolisme te bevorderen en de regeneratie van collageen te stimuleren. Zonder bloedingen, zonder verdoving en zonder huidbreuk verkort deze behandeling de huidvernieuwingscyclus van 28 dagen tot 7 dagen en bereikt een natuurlijke, veilige en effectieve fysieke verjonging.

Afschilfering of vervelling van de huid kan worden verwacht, afhankelijk van het penetratieniveau van de schoonheidsspecialiste. Spons spicules worden niet geabsorbeerd, maar kunnen tot 48 tot 72 uur in de huid blijven zitten, waarna ze worden afgevoerd met het stratum corneum dat eraf is gevallen.

Als u huidproblemen heeft, is bio-microneedling een fantastische behandeling voor u, omdat er geen chemische peelings of lasers worden gebruikt, die pigmentatieproblemen kunnen veroorzaken


Spongilla-spicule
Spongilla Spicules is een soort kiezelhoudende bio micronaald die wordt gewonnen uit de zoetwaterspons.
Het kan door onze ogen worden gezien als poeder en onder de microscoop als scherp staafkristal of stompe botnaald. Spongilla-spicules zijn over het algemeen 200-250 µm lang en ongeveer 10 µm in diameter.

Spongilla-spicules zijn het kernproduct van Sunshine Bio-Tech. Human Sunshine Bio-Tech Co., Ltd. is de pionier op het gebied van zuivering en extractie van gehydrolyseerde sponsen, met 8 jaar toegewijde R&D en productie polijsten we elke bio-micronaald diep om de hoogste kwaliteit spongilla-spicules voor de cosmetische industrie te bieden
 


Inhoud startpakket:

  • 3 verschillende boxen voor 3 verschillende doeleinden
  • En nazorg box. € 995 excl. btw
  • Incl. online training en alle instructies van de behandeling op video
  • reclame materiaal

De training duurt een dag deel. Voor deze training heeft u een model nodig.

Before & after foto's


Deze training is op aanvraag.

Zie voor aanvullende informatie onze algemene voorwaarden!

Heeft u na het lezen hiervan nog verdere vragen dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier of ons bellen op (079) 362 46 03.

Let op de verwerking van de inschrijving kan ook in uw spam box terecht komen!

U kunt zich hier Inschrijven