Een fantastische oogopslag krijgt uw klant niet zomaar. Het zijn de nieuwste technieken, de meest vaardige medewerkers en de kwalitatief beste producten die uw klant stralend de deur laten uitgaan. Onze opleidingen en cursussen geven u dat strategische voordeel. U leert technieken aan en materialen hanteren met buitengewone resultaten. En dat merkt uw klant! Spreek een nieuwe doelgroep aan, vergroot uw klantenbestand en laat uw bestaande klanten steeds opnieuw terugkeren.

Groothandel Beauty by Lisa is als bedrijf erkend voor het begeleiden van leerlingen. Dit wordt beoordeelt door SBB Nederland in opdracht van het Ministerie van Onderwijs. Het beeldmerk laat zien dat wij erkend zijn tot het opleiden van studenten. Iedere 4 jaar vindt er een kwaliteitscontrole plaats.


Groothandel Beauty by Lisa biedt opleidingen en cursussen aan op het gebied van wimper- en wenkbrauwstyling. Ook kunt u bij ons de officiele CND workshops en opleidingen volgen, gegeven door erkende EA's. Ons opleidingscentrum in Zoetermeer is exclusief gekwalificeerd om erkende beautytrainingen te mogen geven. Kwaliteit en vakmanschap zijn bij ons erg belangrijk. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends in de schoonheidsbranche en hierdoor is door de jaren heen ons opleidings- en cursusaanbod flink gegroeid. Door onze jarenlange ervaring in onze gespecialiseerde salons en het trainen van nieuwe stylistes kunnen wij u op een verantwoorde en professionele manier opleiden.


Alle opleidingen en cursussen vinden plaats in ons opleidingsinstituut gevestigd te Zoetermeer, Cyclaamrood 15.


Hier vindt u de algemene voorwaarden op het gebied van de opleidingen en cursussen.