Perfectie & Wedstrijd training

Wanneer u al enige tijd in het vak zit en 1 op 1 begeleiding wilt, kunnen wij u optimaal begeleiden bij onze perfectie training. Wij zullen alle onderdelen van het vak wimperstyling met u doornemen en hierbij worden ook de werking van de verschillende stappen en producten doorgenomen.
Wanneer u tijdenns uw werk tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, zullen wij deze ook oplossen.

Wanneer u deel wilt nemen aan een wedstrijd op het gebied van wimperstyling is een goede voorbereiding op de wedstrijd erg belangrijk. Tijdens deze training focussen wij ons op de details die belangrijk zijn bij het zetten van een perfecte set wimperextensions.
De onderdelen die tijdens jureren beoordeeld worden zullen ook door ons beoordeeld worden naar de ervaring die wij hebben van het jureren bij de interionale wedstrijden, waaronder de Lash Battle in Londen en de wimperwedstrijden in Berlijn.

Deze training is mogelijk voor 1 op 1 wimperextensions als de verschillende vorme van Russian Volume wimperstyling.
 


U werkt met uw eigen materialen op een model. Vergeet dus niet om alle benodigde producten mee te nemen. Mocht u niet meer alles op voorraad hebben dan is het natuurlijk mogelijk om producten bij onze groothandel te bestellen of op locatie aan te schaffen.

Het is ook mogelijk met meerder/ verschillende merken te werken.

U mag zelf een model meenemen waarbij u een nieuwe set gaat plaatsen.
De cursus duurt een dagdeel.

 

Deze perfectie & wedstrijdtraining kost € 150,- ex btw.

Data van de eerstvolgende opleidingen:

  • N.o.t.k ;na inschrijving nemen wij contact met u op om een datum in te plannen.

Schrijf u via onderstaand inschrijfformulier in als u deze perfectie & wedstrijd training wilt volgen, wij nemen dan contact met u op om een geschikte datum af te spreken.

Zie voor aanvullende informatie onze algemene voorwaarden!

Heeft u na het lezen hiervan nog verdere vragen dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier of ons bellen op (079) 362 46 03.

Let op de verwerking van de inschrijving kan ook in uw spam box terecht komen!

U kunt zich hier Inschrijven