Bij 1 op 1 wimperextensions wordt iedere natuurlijke wimper verlengd met een kunsthaartje. Op elk wimpertje wordt dus een kunstmatig haartje aangebracht.

Bij de lashlift worden de natuurlijke wimpers permanent gekruld door middel van een permanent vloeistof in een type krul in de wens van de klant.

Bij wimperextensions kan de klant de lengte, dikte en krul bepalen en bij een lashlift dus alleen de krul (eventueel i.c.m. verven).

De natuurlijke wimperhaartjes vallen uit, waardoor bij wimperextensions de extension mee uit valt. Bij de lashlift valt de krul met de wimper mee uit wanneer je je eigen wimpers verliest. Dit valt doorgaans minder op dan het uitvallen van extensions. Wimper extensions dien je te verwijderen, of kun je bijvullen. De lashlift kan opnieuw worden uitgevoerd, deze groeit namelijk uit wanneer de natuurlijke wimperhaartjes zijn vervangen.

Allergie: De kans dat iemand een allergische reactie vertoont op wimperextensions is vele malen groter dan de kans dat iemand reageert op een lashlift. 
 
    16-11-2017 09:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.