Opfriscursussen


Geeft u al een wimperextensionbehandelingen in uw salon maar kunt u nog wel wat oefening gebruiken om de puntjes op de i te zetten? Of heeft u al de cursus de 1 op 1 wimperextensions opleiding gevolgd maar is het alweer een tijd geleden dat u de behandeling heeft uitgevoerd? Dan is een opfriscursus geschikt voor u.

U leert:
Van onze ervaren wimperstylistes alle kneepjes vanhet vak, zodat u uw  behandeling helemaal kunt perfectioneren! U neemt uw eigen producten en model mee en daar gaat u onder begeleiding van onze trainsters een volledige behandeling op uitvoeren. Wij zullen al uw vragen en onduidelijkheden uitgebreid behandelen. Ook geven wij u advies over wat u eventueel beter of anders kunt doen.

Tijdens deze cursus mag u rustig alle tijd nemen die u nodig heeft, zodat u vol vertrouwen weer de deur uit gaat.De opfriscursussen vinden plaats op afspraak.
Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen met u wanneer we het beste de cursus kunnen inplannen.


 


De opfriscursussen voor de wimperstyling worden afzonderlijk van elkaar gegeven.

  • Wimperextensions € 99,-  (excl btw.)
  • Russian Volume wimpers € 99,-  (excl btw.)

U werkt met uw eigen materialen op een model. Vergeet dus niet om alle benodigde producten mee te nemen. Mocht u niet meer alles op voorraad hebben dan is het natuurlijk mogelijk om producten bij onze groothandel te bestellen of op locatie aan te schaffen. Het is ook mogelijk met meerder/ verschillende merken te werken.

Een certificaat voorafgaand aan de training is vereist.
 

Schrijf u via onderstaand inschrijfformulier in als u een van deze opfriscursussen wilt volgen, wij nemen dan contact met u op om een geschikte datum af te spreken.

Zie voor aanvullende informatie onze algemene voorwaarden!

Heeft u na het lezen hiervan nog verdere vragen dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier of ons bellen op (079) 362 46 03.

Let op de verwerking van de inschrijving kan ook in uw spam box terecht komen!

U kunt zich hier Inschrijven